Mentorskap

Saknar du någon att bolla dina idéer med för att ta nästa steget med ditt företag? Behöver du någon som stöttar och peppar dig i en eventuell motgång? Eller behöver – och vågar – du och ditt företag utmanas med nya synvinklar? Då kan en mentor vara svaret. 

Processen börjar med att du tillsammans med oss pratar igenom ditt nuläge, styrkor, svagheter, ambitioner och prioriteringar. När vi ser ditt företags behov och utmaningar så skräddarsys mentorprogrammet.

Boka 20 min fri konsultation

Programmet skräddarsys efter vad du har för behov.

Fyll i detta formulär och boka 20 min fri konsultation för att se vilka behov du har och hur vi kan stötta dig!

Referenser

Här är vad våra kunder har att säga om oss…

Med ett engagemang utöver det vanliga är Helene en fantastisk rådgivare och mentor. Helene är alltid positiv och har nya och kreativa lösningar på alla de utmaningar man stöter på som företagare. Dessutom är hon otroligt kunnig. Företagande ska vara roligt, och med Helene vid din sida är det ROLIGT!
Helene hjälpte mig under mitt första år som egenföretagare genom att ge både peppande och konstruktivt stöd. Hon kändes genomgående mycket kompetent och jag gillade särskilt hennes tydlighet kombinerat med vad som kändes som genuin omsorg. Jag rekommenderar Helene starkt till den som är nyfiken på att starta igång eller utveckla sitt företagande!
Med varm hand kan jag rekommendera Helene när du står i en företagsstart. Helen har en gedigen kunskap i området. I kombination med hennes lyhördhet och värme vägleder hon dig ärligt och uppriktigt med fokus på framåt. Man har så otroligt roligt tillsammans med Helene. Jag är väldigt tacksam att jag fick jobba med Helene som min rådgivare i starten av mitt företag.
Ella Linder, Skellefteå
SimplyWisdom

Boka fri konsultation

För att boka tid för fri konsultation, fyll i formuläret så återkommer jag med några förslagstider.