Utbildningsakademin

Utbildningsakademin.com finns representerad bland små och medelstora företag med en bred spridning i olika branscher. Först och främst verkar vi på distans och digitalt (live). Bland våra kunder finns allt från enskilda firmor till handelsbolag, aktiebolag samt olika typer utav föreningar.

Företagare sedan 1995

Vår ägare, Helene driver företag sedan 1995, hon har verkat i olika branscher, Drivit Pressbyråbutik under 10 år med 4 anställda, eventbolag i 5 år med 250 timanställda, campingverkssamhet med restauranger/livsmedelsbutik. Drivit utbildningsföretag/jobbcoaching med 15 underkonsulter. Hon har även hållit kurser inom entreprenörskap, försäljning, butik & handel, ekonomi och marknadsföring under många år. Hon har genomfört ett 20-tal starta eget kurser för nyblivna företagare IRL och tar nu nästa steg och går in digitalt och live. Helene har arbetat som rådgivare inför starta eget sedan 2011 samt mentorstöd under uppstart av företag vilket har gjort att hon varit med i uppstarten av drygt 3000 företag. 1200 av dessa har genomgått större och mindre mentorskapsprogram. Helene utför säljuppdrag på beställning och hon arbetar som Ship Agent under sommaren istället för att ha semester. 

Helene Johansson

Helene är diplomerad marknadsekonom på IHM från grunden. 2010-2011 blev Helene diplomerad coach på ACC nivå via ICF, efter Coaching Practitioner hos Kjell Enhager och Coach 2 Coach var steget inte långt till NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). NLP Practioner del 1 och del 2 NLP Master hos NLP Institutet i Stockholm.

Genom våra individuellt anpassade uppdragsavtal kan vi erbjuda högkvalitativa helhetslösningar och enstaka tjänster, allt för att din vardag skall flyta på enkelt och smärtfritt. Vi vill förenkla för dig och ditt företag så att du tryggt kan utveckla din affärsidé med oss som bollplank och samarbetspartner.

Utbildningsakademin.com tar in underkonsulter vid behov, vi är öppna för samarbeten.

Kom i kontakt

Referenser

Här är vad våra kunder har att säga om oss…

Helene var en klippa i uppstarten med en tydlighet vad som skulle göras och i vilken ordning. Hon är kunnig och jag tog till mig henens råd, jag har lång erfarenhet inom textilindustrin men har aldrig startat upp något på helt egen hand. Lättillgänglig för frågor och bra råd.
Anders Rowell, Borås
Helene hjälpte mig under mitt första år som egenföretagare genom att ge både peppande och konstruktivt stöd. Hon kändes genomgående mycket kompetent och jag gillade särskilt hennes tydlighet kombinerat med vad som kändes som genuin omsorg. Jag rekommenderar Helene starkt till den som är nyfiken på att starta igång eller utveckla sitt företagande!