Rådgivning

Går du i tankar på att starta bolag eller funderar du på hur du ska utveckla din affärsplan? Att lägga pengar på strategisk affärsrådgivning är en investering för ditt företag som du tjänar på i längden. Låt oss på Utbildningsakademin vara ditt bollplank i dina steg till att utveckla med din verksamhet. Vi vet att det finns mängder med frågor både i uppstarten av ett företag men också när man vill ta nästa steg i sin affärsplan. Boka en digital individuell rådgivning för att just ta upp Dina frågor.”

Bronspaketet - Individuell

Individuell rådgivning på distans för dig som ska starta eget.

Digital individuell rådgivning live:

Alla priser är exklusive moms.

Silverpaket

Individuell rådgivning på distans

Starta Eget Coaching:

Rivstart företag
Från idé till affärsplan på 4h

Kom igång med ditt företag

Just nu 2795

Alla priser är exklusive moms.

Guldpaket

Individuell rådgivning på distans

Har det hänt något akut?

Har du fastnat i ditt företagande?

Behöver du en rådgivare för att kunna ta nästa steg?

Du har varit igång 6 månader till 2 år

Alla priser är exklusive moms.

Referenser

Här är vad våra kunder har att säga om oss…

Helene var en klippa i uppstarten med en tydlighet vad som skulle göras och i vilken ordning. Hon är kunnig och jag tog till mig henens råd, jag har lång erfarenhet inom textilindustrin men har aldrig startat upp något på helt egen hand. Lättillgänglig för frågor och bra råd.
Anders Rowell, Borås
Tack Helene Johansson, rådgivare och sedan som mentor under 1 år. Det handlade mycket om att få en ordentlig bedömning av både affärsidé och affärsplan. Det är svårt att veta innan man startar upp, hur mycket pengar man kommer kunna dra in. Det kostar en hel del att bygga upp något nytt, med både hemsida, webbshop, filmfotografer, sociala medier och annat, som man kanske inte tänker på innan. Många av dessa initiala frågor som jag hade, kunde jag ventilera med Helene och det stödet betyder mycket när man startar upp något nytt. “Att få hjälp av någon som vet hur det är starta eget företag, som kan fila på affärsplanen, och berätta om de fällor som finns där ute är värdefullt. Jag vill rikta ett stort tack till Helene på – stödet var enormt och betyder mycket!”
Jag kan varmt rekommendera Helene Johansson, entreprenör ut i fingerspetsarna och fantastiskt effektiv!
Hilja Heikkinen
Logistiker med TopLogic

Boka fri konsultation

För att boka tid för fri konsultation, fyll i formuläret så återkommer jag med några förslagstider.